Clinica Stomatologica DR. GRIGORIU®

Clinica de Stomatologie DR. GRIGORIU® este singura clinica din Moldova partenera Medicover si prima clinica din Bacau specializata pe protetica dentara si implantologie dentara.

La Clinica Dr. GRIGORIU® Bacau beneficiezi de expertiza unei echipe de medici stomatologi. In cadrul clinicii noastre activeaza medici stomatologi specializati in domenii variate: implantologie dentara, protetica dentara, ortodontie, parodontologie, chirurgie dentara, igiena dentara.

Pentru mai multe detalii, va asteptam la sediul Clinicii DR. GRIGORIU®, de pe Str. Banca Nationala nr. 17 din Bacau sau va invitam sa ne contactati la numarul de telefon 0726202000

Avantajele Clinicii DR. GRIGORIU®

GARANTIE 10 ani

Beneficiezi de o GARANTIE de 10 ani la lucrarile protetice fixe si mobile!

Plata in rate prin BRD

 

Iti oferim posibilitatea de plati in rate lucrarile protetice sau implanturile dentare.

 

 

Medici stomatologi cu experienta vasta

 

Cu o mare experienta in domeniu, inclusiv experienta internationala, echipa de medici stomatologi din Bacau iti poate rezolva orice problema. Lucram cu mare atentie la detalii, astfel incat sa imbinam atat latura medicala, cat si cea estetica. 

 

 

Calitate inainte de toate

Lucrarile dentare si tratamentele stomatologice exceleaza atat prin estetica, cat si prin functionalitate. Echipa noastra de dentisti de top, cu experienta internationala, este atenta la cele mai mici detalii pentru ca tu sa fii 100% multumit.

Stomatologi specializati pe:

Stomatologie Generala
100%
Protetica Dentara
100%
Implantologie Dentara
100%
Parodontologie
100%
Ortodontie
100%

Noutati Clinica DR. GRIGORIU® Bacau  

Echipa medici stomatologi Bacau